Tacos2

Taco skaller med ost, oksekød og tomat

4 personer

Ingredienser
150 g revet gouda ost
1 bundt persille
200 g skyr
8 taco skaller
4 tomater
1 bundt forårsløg
1 fed hvidløg
peber
salt
350 g hakket oksekød

Sådan gør du
Vend kødet på en varm pande, krydr med salt og peber. Pres hvidløget, skær forårsløg i skiver, skær tomater i tern. Vend hvidløg, forårsløg og tomater i det stegte kød og lad det stege yderligere et par minutter. Lun taco skallerne i ovnen iflg. emballagens anvisning. Rør skyr. Skyl, tør og hak persille. Fyld tacoskallerne ved bordet, først med revet ost, herefter kødsaucen, og til sidst skyr og persille.

Energifordeling
Fedtenergi: 46 %
Protein: 11 g
Kulhydrater: 7 g
Fedt: 7 g
Energifor./pers: 465 kcal

Tid
20 min. Heraf arbejdstid: 20 min