Ris

Rejer med karry og cremede ris

4 personer

Ingredienser
peber
1 dl piskefløde
2 tsk. ingefær
2 tsk. karry
1 spsk. olivenolie
1 citron
1 bundt persille
100 g spinat, frisk
salt
200 g ris
600 g store rejer

Sådan gør du
Tø rejerne op. Kog risene efter emballagens anvisning. Skyl og slyng spinat og persille tør. Skær citron. Riv ingefæren fint. Dup rejerne tørre. Steg dem kort tid i olie, kom karry og ingefær ved. Vend ris, spinat og fløde i rejerne og lad dem creme for svag varme. Smag til med peber. Anret med persille og citron.

Energifordeling
Protein: 11 g
Kulhydrater: 14 g
Fedt: 1 g
Energifor./pers: 365 kcal
Fedtenergi: 14 %

Tid
2 t. 0 min. Heraf arbejdstid 15 min.