Frisk pasta

Pasta med oksekød og svampe

4 personer

Ingredienser
400 g hakket oksekød 3-7%
1 fed hvidløg
1 æg
4 spsk. fintrevet parmesanost
salt
peber
2 spsk. olivenolie
250 g brune champignon
400 g pasta, frisk
1 bundt basilikum

Sådan gør du
Rør kødet med presset hvidløg, æg og 2 spsk. parmesanost. Krydr med salt og peber. Form 32 små kødboller og steg disse i 1 spsk. olivenolie på en stor pande. Gør svampene i stand og steg disse hele i 1 spsk. olivenolie. Kog pastaen. Anret pastaen med kødboller, svampe, basilikum (efter smag) og drys de sidste 2 spsk. parmesanost på toppen.

Energifordeling
Proteiner: 10g
Kulhydrater: 15g
Fedt: 4g
Energi: 543 kcal
Fedtenergi: 27%