lasagne

Lasagne

4 personer

Ingredienser
150 g revet ost
12 lasagneplader
1 løg
3 stængler bladselleri
3 gulerødder
1 spsk. olivenolie
salt
peber
500 g hakket oksekød 3-7%
1 ds. hakkede tomater
1 ds. koncentreret tomatpuré
40 g smør
4 spsk. hvedemel
0,5 ltr. minimælk

Sådan gør du
Skær løg, bladselleri og gulerod i fine tern. Steg disse bløde og blanke i olie, krydr med salt og peber. Kom kødet ved, og lad det simre i 10 minutter. Kom tomat ved og lad retten simre endnu 10 minutter. I mens laves bechamelsaucen: smelt smør og pisk melet i. Tilsæt mælken og lad saucen simre i 5 minutter. Smag begge saucer til. Tænd ovnen på 200 grader. Anret kødsaucen, pastaplader og bechamelsauce i lag, slut med bechamelsauce og ost. Stil lasagnes i ovnen i 40 minutter.

Energifordeling
Protein: 8 g
Kulhydrater: 10 g
Fedt: 4 g
Energifor./pers: 731 kcal
Fedtenergi: 33 %

Tid
1 t. 10 min. Heraf arbejdstid: 30 min.