pasta

Frisk pasta med hvidløg, olivenolie, chili og parmesanost

4 personer

Ingredienser
peber
4 spsk. parmesanost
1 tsk. tørrede chiliflager
3 spsk. olivenolie
4 fed hvidløg
salt
400 g frisk pasta, tagliatelle

Sådan gør du
Kog pastaen iflg. emballagens anvisning. Pil og snit hvidløgsfed i ultrafine skiver. Steg disse skiver gyldne i den ene spsk. olivenolie, og lige inden de er færdige vendes chiliflagerne i. Vend den varme pasta med hvidløg, chili, 2 spsk. olivenolie og smag til med peber. Salt er ikke nødvendigt. Dels er pastaen kogt i velsaltet vand (1 tsk. pr. liter, og 400 g pasta bør koges i 4 liter vand), og dels salter parmesanosten, der kommes på toppen af den varme pasta. Og ja – anret pastaen med parmesanost.

Energifordeling
Protein: 7 g
Kulhydrater: 28 g
Fedt: 7 g
Energifor./pers: 410 kcal
Fedtenergi: 30 %

Tid
10 min. Heraf arbejdstid: 10 min.