Pludselig blev dit liv lidt lettere...

I fakta Q har vi altid over 1400 dagligvarer til faste lave discount-priser samt ugens prisbaskere, hvor prisen er helt i bund. Det er også her du snupper en kop kaffe, luner en sandwich og køber en lækker færdigret med hjem.

Nu behøver du kun at handle ét sted!
Åbningstider 7 - 22. Enkelte butikker har andre åbningstider - se find din Q.

God, bedre, bedst

Q faktor handler hverken om at have danse- eller syngeevner. Q faktor betyder, at man er socialt bevidst og behandler sine kolleger med respekt. Man støtter og hjælper hinanden, tolerer ikke mobning og dårlig adfærd. Vores medarbejdere har Q faktor! Og hvis de synger eller danser er det måske bare fordi de elsker deres arbejdsplads, og ser frem til at byde dig velkommen. Det gør fakta-Q til et fedt sted at handle, og til Danmarks bedste arbejdsplads!

Kultur med stort Q

Q er ikke en ny religion eller et politisk parti. Vi er fortroppen i en bevægelse, der skal gøre det lidt mere behageligt at være dansker i en travl hverdag. En bevægelse, der samler inspiration fra New York, London, Berlin og andre steder i den store verden, hvor folk er begyndt at handle anderledes og mere fleksibelt.

Byens bedste kaffe, café latte, te eller chokolade

Hver gang du køber en kop kaffe, te eller chokolade i Q, støtter du Familievold.dk med 50 øre.

From Q with love

Vi ved at venlighed er kernen til alt godt. Vi vil gerne have at du føler dig velkommen i vores butik og derfor har vi sørget for de bedste rammer for vores ansatte, så de er parate til at imødekomme dig med masser af varme, overskud og smil. Vi glæder os til at se dig i vores butik!

Discount wrapped
i Qool design

Vi vil gerne give dig en oplevelse fra det sekund du træder ind i vores butik. Derfor har vi gjort ekstra meget ud af vores indretning og atmosfære. Selvom vores varer er billige discount-varer er det god kvalitet, og god kvalitet fortjener lækre omgivelser - og det gør vores kunder også.

Hos os koster varen det samme som i fakta

I fakta Q har vi altid over 1400 dagligvarer til faste lave discount-priser samt ugens prisbaskere, hvor prisen er helt i bund.

vi har smækket priserne ekstra i bund

Selvom fakta Q er en discount-butik har vi smækket priserne ekstra i bund på udvalgte varer. Så hold øje med prisbasker-symbolet og gør et godt køb.