Q du tænke
dig lidt lækkert?

Træd ind i fakta Q og nyd duften af friskbagt brød og friskbrygget kaffe. Nyd udvalget af lækre salater, sunde snacks, sandwiches eller en god gang sushi. Nyd at du ikke skal hjem og lave aftensmad, for vores serie af lækre middagsretter, står parat til at blive lunet i butikkens ovn – retter fyldt med lækre råvarer og god smag, udviklet i tæt samarbejde med mesterkokken Franz Lantz.

Byens bedste kaffe, café latte, te eller chokolade

Hver gang du køber en kop kaffe, te eller chokolade i Q, støtter du Familievold.dk med 50 øre.

Danmarks lækreste færdigretter

Vi tager din mad og din tid seriøst. Derfor har fakta Q, i samarbejde med mesterkokken Frank Lantz, tilberedt dig et lækkert måltid. Mad skal smage godt, have substans, også når du ikke har tiden til selv at tilberede det. Du reducerer dit madspild uden at gå på kompromis med den gode smag og de gode råvarer.

Discount wrapped
i Qool design

Vi vil gerne give dig en oplevelse fra det sekund du træder ind i vores butik. Derfor har vi gjort ekstra meget ud af vores indretning og atmosfære. Selvom vores varer er billige discount-varer er det god kvalitet, og god kvalitet fortjener lækre omgivelser - og det gør vores kunder også.

From Q with love

Vi ved at venlighed er kernen til alt godt. Vi vil gerne have at du føler dig velkommen i vores butik og derfor har vi sørget for de bedste rammer for vores ansatte, så de er parate til at imødekomme dig med masser af varme, overskud og smil. Vi glæder os til at se dig i vores butik!